onsdag 12. mars 2008

Svanedals garn pluss litt annet
Jeg skjønner at andre kanskje ikke har så stor interesse av å se et bilde av garn som jeg har kjøpt eller fått, men denne gangen så må jeg bare vise det fram:-)

Alt dette garnet har jeg fått fra mine svigerforeldre. Det kommer originalt fra mammaen til svigerfaren min. Da hun døde tok svigerforeldrene mine vare på dette.

Mesteparten av garnet er av merket Svanedals garn. Jeg har aldri hørt om dette merket, så det produseres nok ikke lengre. Og som dere kan se så var utsalgsprisen 2 kroner og 15 øre den gangen det ble kjøpt. Så det er nok en god del år siden dette ble kjøpt.

Svigerfaren min fortalte at mora strikket sokker og ullbukser av garnet. Han fortalte også at det klødde som bare det når han brukte sokkene og buksene:-)

Jeg har foreløpig ikke noen ide om hva jeg skal strikke av dette, men jeg finner nok på noe:-)

Kan nok være det blir noen sokker... Men sikkert en god del annet også.

2 kommentarer:

Ugla sa...

Med strikkeproduksjonen din for tida så er vel dette garnet oppbrukt på null komma niks :-) Jeg blir helt svett av tempoet :-)

Anonym sa...

Hei, jeg har funnet samme garnet på loftet, men til 2,25 kr pr bunt. vet du når ditt er fra? Jeg har prøvd å finne ut når det er fra men uten hell. Mvh ISW. !