søndag 27. september 2009

Strikket sommerkjole

Okay, jeg vet det tok litt vel lang tid å få lagt ut bilde av sommerkjolen som mamma laget til meg, men sånn er det når man jobber 4 dager i uka i Stavanger sammen med en hel haug andre fra jobben i Oslo området. Da blir det mye jobbing utover sen ettermiddag som igjen fører til at man køyer sent fordi man må jo ha litt middag og en liten bar-runde når man først er på tur... :-)

Oppskriften på denne kjolen er å finne på Garnstudio sine sider. Jeg må skryte litt og si at jeg heklet oldermorsrutene. Så litt har jeg da også ytet for å få laget kjolen :-)

Jeg valgte også å gå for blå oldemorsruter i stedet for rosa. Jeg valgte å få strikket kjolen i Muskat bomullsgarn. Det samme som står i oppskriften. Tror ikke jeg vil råde andre til å strikke med det garnet. Mamma har strikket masse, masse og hun hadde problemer med å få maskene til å se fine ut. Tråden snurret seg og på den måten så ble strikkefastheten litt endret etterhvert. Så hun syns det var et helt håpløst garn å strikke med. Å hekle med derimot var det helt greit...

Og her er den stolte eierinnen i sin flotte sommerkjole, som dessverre nå må legges bort i en skuff i påvente av en bedre sommer neste år...

1 kommentar:

Unknown sa...

Hei;) Kjolen din var jo bare herlig fin da;) Og hvilken jobb du har hatt ! Var veldig fin med de blå elementene. Passer jo supert med en dongeribukse under;) Ja sommeren er over så sommerklær er kommet i kartong;)
Slitan med ny kjole vaffal - og takk for titten;)
Hilsen Ingrid