lørdag 2. februar 2008

Ferdig tweedjakkeSå er tweed jakken ferdig.

Har allerede tatt den i bruk og fått positive kommentarer på den:-)

Ble veldig fornøyd selv også. Den varmer godt og ser fin ut. Noe som er en bra kombinasjon på denne tiden av året.

Da jeg skulle strikke kanten rundt jakken, fant jeg ut at det ikke var meningen at det skulle være knapp på denne jakken. Det stod ingen steder at jeg skulle lage knappehull... På bilde av modellen må de ha brukt en brosje.

Jeg valgte allikevel å lage et knappehull. Og ettersom jeg ikke hadde knapper som var stor nok så lagde jeg en knapp av perler og annen smykkepynt. Ble ganske fin syns jeg:-)

Det eneste dumme med knappen, og som jeg ikke tenkte på da jeg lagde den, er at det er mange ujevne kanter på den og disse setter seg fast i garnet når jeg trer den gjennom knappehullet... Men det går å tre den uten alt for mange stygge ord, så da lever jeg med det:-)


Jeg har også strikket en ny sort lue etter en oppskrift fra Hjemmet. Har ikke fått tatt bilde av den enda. Vet ikke helt hvordan jeg skal gjøre det ettersom bilde må taes forfra. Det er der pynten er. Jeg får fundere litt til så blir det snart en bilde på bloggen:-)

1 kommentar:

Anonym sa...

Gleder meg til å se du har på jakken.
Knappen ble kjempefin. Selv skulle jeg egentlig vært på fest i kveld, men som vanlig er formen for dårlig så jeg tar en kjapp surferunde før jeg skal legge meg. Ha en fin lørdagskveld :-)