onsdag 30. januar 2013

Lilla kjole (kom ikke på en mer fengende tittel:-))

Takket være svigerinnen til mannen min så begynte jeg å sy klær før jul i fjor. Og da mener jeg å sy klær. Jeg designer ikke klær.
Jeg syr etter mønster og legger den kreative delen i stoffvalget. Selv om det kanskje ikke er så veldig kreativt - enda...
Som vanlig når jeg først blir interessert i noe så er jeg vanskelig å stoppe. Så det har blitt en del klær. Og flere er på vei :-)

Den kjolen jeg tenkte å vise i dag er kjole nummer to som jeg har sydd. Den kan brukes både til fest og til daglig. Alt avhengig av hva man har til kjolen.
Det fine med den er at den har store fine lommer. Selv om jeg må innrømme at det ikke er så praktisk å ha noe annet enn hendene i lommene.

Den har allerede vært i bruk noen ganger :-)


4 kommentarer:

Hilde sa...

Den kjolen likte jeg kjempegodt! Både farge og fasong. Kanskje noe å prøve på? Har du kjøpt mønster eller laget selv?

ASK sa...

Kjempekul kjole!
Likte fargen på stoffet veldig godt ;-)

Hobbysjel sa...

Beklager at jeg er så sen med å svare. Takk skal dere ha for fine kommentarer :-)
Jeg har kjøpt mønsteret på Stoff og Stil. Det som er fint med mønstrene derfra er at du kjøper de ferdig klipt i den størrelsen du ønsker. Og så er de laget av en type vliselin (tror jeg) som er mye bedre enn de silkepapir greiene du må klippe til selv.
Beskrivelsen på hvordan du skal sy er også veldig grei å forstå. Klarer jeg det så klarer alle det :-) Så det er bare å prøve! Lykke til :-)

Barwitzki sa...

Kjolen er veldig hyggelig med lommer.
Og fargen er kjempeflott.
Hilsen til deg. Viola